Miljöpolicy

Miljöpolicy

Miljötänkande för framtiden

Truckpoolen arbetar för att på bästa sätt tillvarata miljöintressen både vad gäller arbetsmiljö och den yttre miljön, och vi arbetar ständigt med att förbättra och sätta upp nya mål.

För att minska miljöpåverkan av skadliga utsläpp är våra dieseldrivna maskiner utrustade med katalysatorer. Genom att montera partikelfilter kan vi ytterligare minska utsläppen. Vårt miljötänkande har stor betydelse vid nyinvesteringar, och inköpen görs genom att välja motorer med den senaste teknologin vad gäller avgasrening. Eltruckar har på senare år blivit ett miljömässigt och ekonomiskt alternativ till dieseltruckar, som tidigare varit enda alternativet.

Truckpoolen är kvalité – och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 sedan flera år tillbaka.

Service och reparation

Ikon för service och reparationer.

Behöver du service eller reparation?

Vid akuta behov är vår välutbildade och serviceinriktade personal snabbt på plats med sina fullutrustade servicebilar. Ring oss på följande telefonnummer:

Lagerhotell

Lagring och magasinering?

Truckpoolen kan erbjuda lagring och magasinering av era produkter – oavsett om det skall lagras en dag eller flera år. Har ni behov av tillfälligt buffertlager när er egen yta inte räcker till så hjälper vi gärna till.

Mer information

Är du intresserad av att hyra eller köpa truck?

Skicka oss dina kontaktuppgifter i ett meddelande så hör vi av oss så fort vi kan med prisförslag eller konsultation.